به گزارش روابط عمومی شرکت پارس الکتریک ؛ مراسم بزرگداشت روز کارگر در سالن تولید این شرکت برگزار شد.
در این مراسم که به مناسبت ۱۱ اردیبهشتماه روز جهانی کار و کارگر و با حضور دکتر محمدی مدیر عامل و عضو هیات مدیره هلدینگ صنایع عمومی تامین، دکتر شاملی عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیر عامل هلدینگ صنایع عمومی تامین، دکتر اسکندی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل هلدینگ صنایع عمومی تامین، مصطفی راعی عباس آبادی مدیر عامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت پارس الکتریک و قائم مقامان، معاونین ، مدیران، مسئولان و کارگران شرکت پارس برگزار شد؛ از ۵ نفر از کارگران نمونه و جمعی از کارگران شرکت پارس الکتریک تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم دکتر مصطفی راعی مدیرعامل پارس الکتریک ضمن تبریک این مناسبت از کارگران و فعالان عرصه تولید با عنوان افسران و رزمندگان عرصه نبرد اقتصادی یاد کرده و در ادامه گزارشی از وضعیت شرکت و نتایج سال مالی ۱۴۰۰ و بودجه سال ۱۴۰۱ بیان کرد. روز کارگر را به کارگران مخلص و پرتلاش و با بصیرتمان تبریک عرض می کنم. این روز به عنوان نماد توجه به کارگر میباشد و همواره باید در طول سال نقش کارگران در تولید و پیشرفت کشور مورد تاکید و توجه باشد و با رسیدگی به جا به این قشر بسیار مهم و مظلوم شاهد تداوم پیشرفت تولید در کشور باشیم.
مدیرعامل پارس الکتریک افزود : امروز شاهد فصل جدیدی در تاریخ پر فراز و نشیب حیات شرکت پارس الکتریک هستیم که در روزگار نه چندان دورخود، به همت والای مرحوم برخوردار بنیان گذاشته شده و روزگاری قلب تپنده صنعت صوتی و تصویری کشور و خاورمیانه بوده است. هم اکنون با حمایت بی دریغ مدیر عامل شستا آقای دکتر بازیان و همراهی و حمایت همه جانبه ی مدیر عامل هلدینگ صنایع عمومی تامین آقای دکتر محمدی و تلاش های کارکنان، مدیران و کارگران، شرکت پارس الکتریک به بار نشسته و امید داریم تا با راهاندازی طرحهای توسعهای شرکت در آینده نزدیک به قطب این صنعت بدل گردیم. اکنون به لطف خداوند متعال پس از حدود ۱۰ سال شاهد راهاندازی مجدد خط تولید تهران با اهداف وسیع تر و با ظرفیت اسمی ۱۲۰ هزار دستگاه در سال به عنوان اصلی ترین و بزرگترین تولید کننده دولتی صنعت صوتی و تصویری کشور میباشیم.
راعی تاکید کرد: سرمایه گذاری در واحد تولیدی پارس الکتریک قریب به ۳۰ میلیارد ریال در بخش های ماشین آلات، تجهیزات، تاسیسات و ساختمان با احتساب سرمایهگذاریهای زیر ساختی که در آینده در سایر واحدهای تولید مورد استفاده قرار خواهد گرفت به رقم ۷۰ میلیارد ریال بالغ میگردد. لازم به ذکر است که در این سرمایه گذاری از تسهیلات استفاده نشده و تمامی هزینه ها از درآمدهای شرکت تامین گردیده است. این مجتمع تولیدی به مساحت ۱۶۳۰ متر مربع از سالن ورزشی به سالن تولید تغییر کاربری پیدا کرده که از این میزان ۹۱۷ مترمربع به سالن تولید و ۸۰ مترمربع اتاق های اداری و ۲۰ متر مربع به دفتر اداری شرکت های دانش بنیان و ۴۳۰ متر مربع به انبار محصول اختصاص یافته است .
نایب رییس هیات مدیره پارس الکتریک تاکید کرد: میزان اشتغال زایی در این طرح توسعهای ۱۰۰ نفر در سه شیفت کاری بوده و میزان اشتغالزایی غیرمستقیم بالغ بر ۲۵۰ نفر میباشد. در حال حاضر با توجه به اینکه در کلیه واحدهای تولیدی فعال خصوصی و دولتی تنها حدود یک میلیون و هفتصد هزار دستگاه تلویزیون در سال تولید می گردد و با عنایت به نیاز کشور که دو میلیون و دویست هزار دستگاه می باشد با راه اندازی این واحد عظیم و منحصر به فرد با تولید سالیانه قریب به ۱۲۰ هزار دستگاه بخشی از نیاز کشور تامین خواهد شد.
عالی ترین مقام اجرایی پارس اللکتریک خاطر نشان کرد: در بخش صرفه جویی ریالی در صورت خرید خطوط تولید جدید از خارج از کشور حدود ۳۰۰ هزار دلار هزینه می گردید که با تلاش کادر فنی شرکت و استفاده از ظرفیتهای داخلی حدوداً ۲۲۵ هزار دلار کاهش هزینههای جاری داشتیم و بازنگری مجدد مسیر ثبت سفارش تا حمل و نقل دریایی و ترخیص و هزینه های گمرکی و اصلاح در فرآیند تولید و بهسازی خطوط به کاهش قیمت تمام شده محصول نهایی کمک شایان توجهی نموده و بخشی از اهداف بزرگ دولت انقلابی در خودکفایی تولید و اشتغال محقق گردید .
مدیر عامل پارس الکتریک افزود: در بخش اهداف آتی و طرحهای توسعهای با توجه به موقعیت خاص شرکت پارس الکتریک در بازار و ظرفیت های بالای این شرکت، در حال حاضر مدیران ارشد شرکت در حال هدف گذاری برای ایجاد پایگاه مرکزی شرکت های دانش بنیان شستا در پارس الکتریک و حضور در لوازم الکترونیک و الکتریکی کوچک با ثبت برند دوم و ایجاد زیرساخت های لازم می باشند که تا پایان سال جاری شاهد به بار نشستن این طرح ها خواهیم بود. این شرکت به همت کارکنان پرتلاش صمیمی و خدمتگزار و مدیران تحصیل کرده کم توقع و دلسوز خود می رود تا در آینده نزدیک بر تارک صنعت الکترونیک و الکتریک به عنوان نام ماندگار درخشیده و الگویی باشد برای جوانان نسل حاضر و آینده تا بتواند با حمایت های این نظام مقدس گامهای بلند و موثری در پیشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و توسعه پایدار و همه جانبه بردارد.
در ادامه مراسم دکتر محسن محمدی مدیر عامل و عضو هیات مدیره هلدینگ صنایع عمومی تامین به عنوان عالی ترین مقام حاضر در جلسه پس از تبریک هفته کار و کارگر گفت: یک کارخانه تولیدی در هر مقیاسی که باشد یک مرکز مولد اقتصادی است و همه ما باید سعی کنیم در توسعه و پیشرفت واحد های اقتصادی کوشش کنیم. بسیار جای خرسندی دارد که امروز در جمع کارکنان شرکت تولیدی پارس الکتریک حاضر هستیم و همواره تلاش کرده ایم تا با حمایت های ساختاری لحظه ای روند تولید متوقف نشود.
دکتر محسن محمدی تاکید کرد: همه مدیران و مسئولان در تمامی رده های تولیدی باید مراقب معیشت و امنیت روانی کارگران باشند زیرا جهادگران عرصه جنگ اقتصادی کارگران خدوم کارخانجات هستند و نیاز به حمایت دارند. یازدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی کار و کارگر فرصت مناسبی است تا از زحمات کارگران پرتوان و تلاشگر شرکت های تابعه هلدینگ صنایع عمومی تامین که با همت والای خود چرخ تولید و صنعت کشور را میگردانند، تشکر و قدردانی نمایم.
وی در پایان تاکید کرد: هلدینگ صنایع عمومی تامین این افتخار را دارد که با همراهی و تلاش موثر کارگران معزز، در راستای تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» همواره نقش موثری در انجام ماموریت خود در حوزه امینت غذایی و رشد کمی و کیفی صنعت لوازم خانگی ایفا نماید. این مناسبت ارزشمند را به کارگران خدوم تبریک عرض نموده و از تلاشهای خالصانه همه کارگران زحمتکش خانواده هلدینگ صنایع عمومی تامین قدردانی مینمایم.
در پایان مراسم از ۵ نفر از کارگران و همکاران برگزیده شرکت تقدیر به عمل آمد و همچنین از برخی از کارگران حوزه تولید نیز با اهدای لوح سپاس از آنان قدردانی شد.