ابراهیم بازیان مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا) با همراهی معاونین و مدیران ارشد شرکت های شستا، رایتل، صنایع عمومی تامین و پارس الکتریک از خط تولید تلویزیون هوشمند پارس بازدید کرد.
صبح امروز با حضور ابراهیم بازیان از خط تولید تلویزیون هوشمند سری جدید محصولات پارس در کارخانه تولیدی این شرکت در جاده مخصوص کرج بازدید به عمل آمد. در این بازدید ابراهیم بازیان مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با اشاره به سابقه درخشان هلدینگ صنایع عمومی تامین و شرکتهای تابعه آن گفت: شرکت پارس الکتریک ۶۰ سال است به ایرانیان خدمت می کند و می توانیم در برند پارس که یک محصول قدیمی و آشنا است با اجرای برنامههای تحولگرا و افزایش سطح کیفیت، بهسازی ظاهر و تنوع محصولات سهم بازار خود را افزایش داده و محصولات آن را به کشورهای همسایه نیز صادر کنیم.
بازیان با تاکید بر تنظیم سند اجرایی و تهیه طرح توجیهی اقتصادی برای پروژههای جاری شستا افزود: براساس خروجی این سند، امکان تهیه بستههای سرمایهگذاری و هدایت سرمایه برای سرمایهگذاران میسر خواهد شد.
مدیرعامل شستا بررسی چالشهای کسب و کار در صنایع را امری ضروری خواند و اظهار داشت: با هم افزایی بیشتر شرکتهای تولیدی با شرکتهای تابعه شستا و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی علی الخصوص در تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر همچون تلویزیون های هوشمند، می توان توسعه بازار و سودآوری را افزایش داد.
وی افزود: بنگاههای ما درحالیکه باید اقتصادمحور باشند اشتغال محور هستند. ما باید بنگاهها را اقتصادی اداره کنیم. یعنی برای آن اهداف اقتصادی تعریف و آنها را دنبال کنیم. اگر بخواهیم از روزمرگی فاصله بگیریم و بر اساس برنامهریزی اهداف را دنبال کنیم باید به سمت برنامهمحوری برویم. برنامهریزی راهبردی و هوشمندانه بر اساس اهداف کلان با سرعت و دقت بیشتر، همان مسیری است که شرکتهای ما باید در آن حرکت کنند. برنامهریزی میانمدت و بلندمدت، برنامهریزی بر اساس اهداف کلان و با نگاه مأموریت محور قطعاً بنگاهها را به قله سوددهی و رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده کمک مینماید.
بازیان تصریح کرد: رهبر انقلاب بازسازی انقلابی مدیریّت را بهعنوان یک مطالبهٔ کلان از دولت سیزدهم مطرح ساختند. باید در نظر داشته باشیم عصر معاصر عصر تحول است. حال که توفیق پیدا کردهایم تا مسئولیت در این نظام داشته باشیم باید قدردان باشیم. بازسازی انقلابی مدنظر رهبر انقلاب یک حرکت عقلانی، بنیادی و خردمندانه است. ایشان تأکید کردند آسیبشناسی، برنامهریزی و هدایت کنید. این مهم در عرصههای مدیریت کشور نیاز است. این تحول باید انفاق بیفتد.
جهش فناوری در محصولات سری جدید پارس
مصطفی راعی عباس آبادی مدیر عامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت پارس الکتریک ضمن ارائه گزارش در خصوص موفقیت های چشمگیر پارس الکتریک و شرکت های تابعه در سال گذشته با توجه به برنامه ریزی های انجام شده برای تولید محصولات لوازم خانگی گفت: سری جدید محصولات پارس الکتریک با یک جهش بزرگ در ارائه کیفیت و خدمات ، کاملا متفاوت به بازار عرضه خواهد شد و پیش بینی میکنیم به سبب کیفیت مناسب و فناوری های نوین و گستره وسیع نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش سطح کشور، محصولات سری جدید با استقبال بالای مشتریان مواجه شود.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم در راستای خلق ارزش برای مشتریان کوشا باشیم تا مشتریانی راضی و خشنودتر داشته باشیم؛ همچنین در خصوص نوآوری و همکاری مشترک با شرکت های صاحب فناوری داخلی و خارجی از مرحله تحقیق و توسعه و طراحی محصول تا ساخت و عرضه محصولات و گسترش شبکه فروش و خدمات پس از فروش باید ارتباطات موثرتری در بازار داشته باشیم.
راعی تاکید کرد: با توجه به برنامه ریزی عملیاتی محصولات جدید پارس که از ابتدای تابستان به بازار عرضه شده است و بنا داریم تا با تولید و عرضه محصولات مکمل و جانبی سهم بالاتری از بازار صنایع لوازم خانگی و دیگر زنجیره محصولات الکترونیک و دانش بنیان را به برند پارس اختصاص دهیم.
مدیر عامل پارس الکتریک گفت: با ثبت برند دوم وارد حوزه تولید لوازم خانگی کوچک شده ایم و در همین راستا محصولاتی که در نمایشگاه تهران رونمایی شد در حال آماده سازی برای تولید انبوه و عرضه می باشد.
شایان ذکر است در پایان این بازدید ابراهیم بازیان مدیر عامل شستا با درخواست راه اندازی پارک علم و فناوری پارس الکتریک با تمرکز بر شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها موافقت اولیه نمودند .
شرکت کارخانجات پارس الکتریک ( در قالب شرکت با مسئولیت محدود) در اسفند ماه ۱۳۴۱ تحت شماره ۸۵۶۷ اداره ثبت شرکتها با سرمایه پنج میلیون ریال به ثبت رسید. این شرکت در تاریخ ۱۳۴۶/۱۲/۲۲ از مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص، سپس درآبان ماه ۱۳۵۴ به سهامی عام تبدیل و طی همان سال نزد سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در اجرای بند (ب) قانون حفاظت از صنایع کشور مصوب تیر ماه سال ۱۳۵۸ شورای انقلاب اسلامی، تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران قرار گرفت. در سال ۱۳۷۱ براساس اجرای سیاست واگذاری شرکتهای تحت پوشش سازمانهای دولتی به بخش های غیر دولتی، شرکت کارخانجات پارس الکتریک نیز از زمره شرکتهای تابعه سازمان وزارت صنایع ملی ایران خارج گردید و زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت.
ماموریت شرکت کارخانجات پارس الکتریک ارائه محصولات و خدمات با کیفیت و تکیه بر فناوری روز و نوآوری مستمر همراه با بکارگیری سرمایه های انسانی متخصص در جهت جلب وفاداری مشتریان و جلب رضایت پایدار سهامداران است. دیگر مامورت مهم ما در این مجموعه ایفای نقش محوری در توسعه صنعتی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران است.
چشم انداز شرکت کارخانجات پارس الکتریک خلاقیت، نوآوری، کارآفرینی، ارائه محصولات و خدمات متمایز همراه با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت و تبدیل شدن به برند برتر ایران است. پیشتازی در صنعت الکترونیک کشور همراه با افزایش سهم تولید به عنوان سازمانی سرآمد در تولید کیفی و اقتصادی و حضور مداوم در بازار جهانی از دیگرچم انداز های شرکت کارخانجات پارس الکتریک محسوب میشود
برچسبها:parselectric, پارس الکتریک, شرکت پارس الکتریک